Ozzy-né és a nyalás

 2010.03.12. 17:43

Na akkor nekikezdek. Nem ígérek napi rendszerességű blogolást, bár az alapanyag - a köznapi mocsok, embertelenség minden napra nyújtana lehetőséget. Nem akarok rendszerességgel belemerülni, mert annak nagyon hamar toxikus tünetei lennének. Egy ideje már tévét sem nézek, reggelente (is) olyan iszonyatos mértékű mocskos hírözönt borítottak rám, hogy bizony annak örültem, amikor néhanap egy kis színes arról szólt, hogy új kis panda született a tokiói állatkertben. Olyan mértékű volt a reggeli sokk nap mint nap már a kávé mellé, hogy sokszor azt éreztem, a legjobb lenne visszafeküdni az ágyamba és végigaludni ezt a napot is.

Szóval akkor nagyjából ezzel a poszttal indítok és elgondolkodom rajta csendes magányomban, vajon milyen ember lehet, aki világnak kitárja, hogy ő azt szereti a legjobban, ha a férje jól kinyalja. Ismert celeb persze világszerte. Gratulálok. Taigetosz +.

 

 

Címkék: celeb közélet mocsok

A bejegyzés trackback címe:

https://taigetosz.blog.hu/api/trackback/id/tr671834801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szil5 · http://psycho.blog.hu/ 2010.03.13. 18:01:55

Nekem is van jelöltem.
Sajnos nem találom az eredeti cikket,de Rubin Réka (Norbné)
egyszer azt találta nyilatkozni, hogy a gyerekeiknek kell alkalmazkodni hozzájuk, hiszen ők jöttek később a családba.
Nyugodtan válthatnának egy csak odautra szóló jegyet a Tajgetoszra. Nem hiszem, hogy túl nagy űr maradna utánuk.

Dimanni · http://dimanni.blogspot.com 2010.03.15. 18:50:30

@szil5:
Rubint Réka ezt szinte mindenhol, mindenféle összefüggésben elmondja, hol pozitív, hol negatív kicsengéssel. :-)

Amúgy meg ez a "celebség" úgy tűnik, már csak ilyen: bármire képesek a celebek, csak jusson nekik legalább heti 1 címlap. Van, akinek napi 1 is kevés. Nézzétek meg ezt a szerencsétlen Molnár Anikót....! Most komolyan, mindenhonnan az folyik, hogy el akar bújni a világ elől, ezért mindjárt Los Angeles-ig futott. HA el akar bújni, akkor miért nézzük a tv-ben, hogy az anyukája kétnaponta nyilatkozik arról, hogy a kislánya csak azt szeretné, ha nem ismernék fel és nem szólogatnának be, blablabla...
Mindeközben persze halványlila segédfogalmunk sincs, ki is ez a hölgy, mivel foglalkozik, mit tett le az asztalra és miért is érdekes számunkra, hogy hány köbcentis a szilikon implantátum a melleiben. Annyit tudunk, hogy ha ne adj' isten bármilyen műsort szeretnénk megnézni a tv-ben, ha pontosan kapcsoljuk is be a dobozt, a műsorunkat megelőzi néhány hasonlóan fontos hír, ember.

Van egy barátom, újságíró. Nyelvész szakon végzett az egyetemen, ki sem tudom mondani milyen szakirányon, középiskolában tanított, majd újságíró lett. Először egy színvonalas, szórakoztató magazinnak írt, de a magazin veszteséges volt, megszűnt. Jött a bulvár hetilap (egyik legnépszerűbb). Kérdezte miért nem olvasom, elmondtam, hogy azért, mert engem X, Y és Z érdekelne. Ha ír róluk, el fogom olvasni. Röhögött. Nem ír, mert "Marit" nem érdekli és ha "Marit" nem érdekli, akkor nem lesz heti 1 millió eladott példány. Ennyi. "Marit" (ő használja ezt a nevet, mindenkitől elnézést, akit ez esetleg sért) M. A. szilikonja, és Ozzy asszonyának szexuális szokásai érdeklik, így erről írnak, mert ebből tudnak megélni. Ránk meg zúdul a mocsok. :-)

fabos-net · http://fabos-net.ws/ 2010.03.15. 19:51:19

Lenni vagy nem lenni?

Már mint a címlapon.

Hát igen, valakinek semmi sem drága.

tripes 2010.03.16. 00:45:00

Jó ez a Tajgetosz elképzelés!
Bár én is sokszor azt érzem, hogy az emberek "cuzámme" kéz a kézben sétálnak önként és dalolva a szakadék felé...

Úgy érzem lesz min dühöngeni, elég sokszor.
süti beállítások módosítása