Bizisten, már le sem merem írni a fenti celebritás nevét kisbetűvel, mert tuti abból is per lesz. A celeblufi újabb fejezete, megint bűnvádas történet, bizisten Katalin bírónő hiányzik csak, hogy szétcsapjon a maroknyi nímand hírnévvadász között.

Onnantól válik komollyá és egyben szomorúan szánalmassá a történet, amikor nemcsak egymást gyepálják vérbenforgó szemekkel, hanem ügyvédek is bevonódnak a történetbe, magánvádas tárgyalótermi show-val. Ha arra gondolok, hogy ilyen perpatvarok terhelik le a magyar jogrendszert, akkor nem csodálkozom, hogy a fontos ügyekre nem jut kellő idő.

Azért valamit megjegyeznék, csendben halkan. Ha valaki azt választotta, hogy a szélesebb nyilvánosság elé lép, hogy közönség előtt éli a magánéletét, akkor kérem szépen a közszereplőnek minősül és talán kicsit többet kellene elviselnie. Főleg, ha valószínűleg remekül megél a bulvárpiaci jelenlétből. Aki k.rvának megy az ne sírjon, ha b....ák, mondja egy bölcs mondás. Nem csak rajongókból áll a világ. Lehet választani. De ha azt válsztja valaki, hogy ebben a reflektorfényes világban részt akar magának, akkor tessen szíves viselni a következményeket. Ne minden alkalommal, amikor véleménnyel szembesül, az óvónénihez rohanni, hogy jaj a Pistike megint meghúzta a hajam. Nem kell odamenni a Pistikéhez.

Gondolom, van a tiszelt jogásztársadalomban is néhány ember, aki szívesen áll a szegény megbántott, jó hírükben sértett celebritások mellé, gondolom, jól mutathat a portfólióban. Tényleg jól mutat?

Szóval csak tovább tovább, szép ez a világ. Csak ne csodálkozz, ha ferdén nézel valakire és az holnap már feljelent oszt leperli a gatyádat is. Szomorú hogy ez van és hogy, amint az látszik, erre van igény.

A bejegyzés trackback címe:

https://taigetosz.blog.hu/api/trackback/id/tr881910395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lancelotbéka · http://lancelotbeka.blog.hu/ 2010.04.30. 08:52:00

http://lancelotbeka.ingyenblog.hu/Egyetértek veled,bár annyit írsz kiszeltüncidonatellamamáról,hogy az már-már reklám....:))
süti beállítások módosítása