Nos egyik kedves kommentelő értékes információkkal gazdagította a minden ami Kiszel Tünde - témakört. Miután több alkalommal feltették a jelen poszt címében szereplő kérdést így jogosnak tartom, hogy az alábbi információkat a széles tömegekkel is megosszam. Dimanni kommentjét külön posztban jelentetem meg szíves engedelmével és a széles néptömegek legnagyobb megelégedésére:


"Szia Evergo! Hétvégén régebbi recept magazinokat nézegettem. Az egyik, '97. június-júliusi Extra fakanál nevű magazinban (tudtommal már nem létezik. tehát nem reklám) épp Kiszel Tündével volt egy interjú. A rovat neve: fitten, egészségesen. :-)
Az interjúból kiderül, hogy említett hölgy tanítóként dolgozott. Saját bevallása szerint azért lett pedagógus, mert szereti a gyerekeket, akik "alsó tagozatban még nagyon igyekvők, kedvesek, ragaszkodók." Az újságíró következő kérdése így hangzik: " Mégis otthagytad hivatásodat, és homlokegyenest más irányba vitted az utad. Karriert csináltál, te lettél a "magyar szexszimbólum", és nehéz lenne felsrolni, hányféle más szakmába is belekóstoltál. Beavatnál a kulisszatitkaidba?"
Nem másolom be a teljes interjút, elég hosszú... :-)))
Összefglalva: a hölgy lasz származású, az olasz Tutti-frutti c. műsorban szerepelt (ami állítólag egy nagyon nagy dolog), a méretei 90-58-90, a torától és az úszástól frissnek, üdének, fittnek, szexisnek érzi magát és még egy receptet is megoszt az olvasókkal, melynek neve 'Legénycsalogató uborka flip'.

Most már igazán képben vagy Kiszel Tündivel kapcsolatban, ugye?
:-)))

Amúgy engem a hölgy annyira nem zavar, mert látszik, hogy alapvetően nem egy rosszindulatú figura. Sokkal inkább zavar az, ahogy a naivitását kihasználva mások besöpörnek egy rakás pénzt a "mutogatásával".
Mindenesetre az embereket vonzza, ahogy a mellékelt ábra (is) mutatja: egy rakás komment érkezett a bejegyzéshez. :-)
A másik két nőhöz nem tudok mit hozzáfűzni, fogalmam nincs mivel foglalkoznak. T.A. valakinek a lánya, S.K. egy másik valakinek a felesége."

A bejegyzés trackback címe:

https://taigetosz.blog.hu/api/trackback/id/tr81868975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dimanni · http://dimanni.blogspot.com 2010.03.25. 22:18:31

Hát bocsáss meg, de azt kell, hogy mondjam, hogy nem vagy egészen komplett :-DDD

evergo 2010.03.25. 23:41:41

ez igaz :D ha nem bánt meg :D
süti beállítások módosítása